View Issue Details

IDProjectCategoryView StatusLast Update
0002348SUMoBugpublic2015-01-03 18:14
ReporterEmmttGlnn2002Assigned ToKyle_Katarn 
PrioritynormalSeverityminorReproducibilityalways
Status resolvedResolutionfixed 
Platform64-bitOSWindowsOS Version7
Product Version3.9.2 
Target VersionFixed in Version3.13 
Summary0002348: Graphics errors
DescriptionSince version 3.9.1, Sumo no longer appears correctly on my 17" widescreen LCD.

After a "scan," the box in which we can choose not to view MS products, the window is so large, I cannot see but a tiny fraction of the "Print" and "Close" buttons.

In Max view, the "Drivers" affiliation logo is off screen completely. Only by "restoring down" am I able to see the left edge of the logo.

Also in Max view, the scroll bar on the right is missing.

In version 3.9.1, if I "restored down," I was able to see both the Drivers logo and the scroll bar. In 3.9.2, "restoring down" does not reveal the "Drivers" logo or the scroll bar.
Steps To ReproduceOpen SUMo.
Additional InformationMy video adapter drivers are up-to-date. NVIDIA GeForce GTX 780M - 4MB RAM

System RAM 32 GB
Intel i7 CPU 2.4 GHz

Screen Resolution: 1920 x 1080 (Recommended)
TagsNo tags attached.

Relationships

related to 0000720 resolvedKyle_Katarn GUI problems with 120 DPI 

Activities

Kyle_Katarn

2013-11-27 21:08

administrator   ~0001531

Do you have "large" fonts enabled in Windows display settings ?

EmmttGlnn2002

2015-01-02 03:34

reporter   ~0001794

Last edited: 2015-01-02 03:39

View 2 revisions

Hi Kyle. Consider the case closed. A subsequent update in SUMo took care of the problem with how SUMo displayed on screen.

But to answer your question, I did not have large fonts enabled when I encountered the missing scroll bar and "New drivers" icon. I reverted to a previous version of SUMo and the scroll bar was back (this version did not have the "New Drivers" icon).

Needlessly to say, the very next version did away the the display issue. I should have notified you. I'm sorry.

Happy New Year 2015!
Emmett Glenn

Kyle_Katarn

2015-01-02 10:30

administrator   ~0001797

You mean that you are still using an OLD version of SUMo ?

This is expected to be fixed along with issue 0000720 in next release.

Issue History

Date Modified Username Field Change
2013-11-26 22:17 EmmttGlnn2002 New Issue
2013-11-26 22:17 EmmttGlnn2002 File Added: SUMo (After Scan).png
2013-11-26 22:27 EmmttGlnn2002 File Added: SUMo (Post Scan).png
2013-11-27 21:08 Kyle_Katarn Note Added: 0001531
2013-11-27 21:08 Kyle_Katarn Assigned To => Kyle_Katarn
2013-11-27 21:08 Kyle_Katarn Status new => feedback
2015-01-01 23:21 Kyle_Katarn Relationship added related to 0000720
2015-01-02 03:34 EmmttGlnn2002 Note Added: 0001794
2015-01-02 03:34 EmmttGlnn2002 Status feedback => assigned
2015-01-02 03:39 EmmttGlnn2002 Note Edited: 0001794 View Revisions
2015-01-02 10:30 Kyle_Katarn Note Added: 0001797
2015-01-02 10:30 Kyle_Katarn Status assigned => acknowledged
2015-01-03 18:14 Kyle_Katarn Status acknowledged => resolved
2015-01-03 18:14 Kyle_Katarn Fixed in Version => 3.13
2015-01-03 18:14 Kyle_Katarn Resolution open => fixed