Cookies not removed....

Post Reply
H6G
Posts: 3
Joined: Sat Apr 20, 2019 5:51 pm

Cookies not removed....

Post by H6G » Sun Apr 28, 2019 5:11 pm

I really like KCleaner.... However, it doesn't remove cookies. Although, it is 'checked' to remove..... it doesn't. This is on Windows 10 with MS Edge. I'm running it under Administrative rights, with everything closed. For example.... when I return to Yahoo mail, it still shows me logged-in. I went through the settings, but still trying to figure out as to why it doesn't remove all the cookies stored. Any help would be much appreciated. Thank you.

Kyle_Katarn
Site Admin
Posts: 1303
Joined: Sun Jul 03, 2011 8:13 pm

Re: Cookies not removed....

Post by Kyle_Katarn » Sun Apr 28, 2019 6:08 pm


H6G
Posts: 3
Joined: Sat Apr 20, 2019 5:51 pm

Re: Cookies not removed....

Post by H6G » Sun Apr 28, 2019 9:06 pm

Kyle, many thanks.

Kyle_Katarn
Site Admin
Posts: 1303
Joined: Sun Jul 03, 2011 8:13 pm

Re: Cookies not removed....

Post by Kyle_Katarn » Mon Apr 29, 2019 5:40 am

You're welcome !

H6G
Posts: 3
Joined: Sat Apr 20, 2019 5:51 pm

Re: Cookies not removed....

Post by H6G » Fri Oct 11, 2019 6:59 pm

Hello Kyle,

just checking to see if you were able solve this issue.

Thank you.

Kyle_Katarn
Site Admin
Posts: 1303
Joined: Sun Jul 03, 2011 8:13 pm

Re: Cookies not removed....

Post by Kyle_Katarn » Fri Oct 11, 2019 7:41 pm

Still under investigation. Just click on https://www.kcsoftwares.com/bugs/view.php?id=5452 then on "monitor" to be updated in real time.

Post Reply